Jori Mäntysalo
Jori.Mantysalo@uta.fi

tekstit | työ | aatteet | perhe | minä

Asiatekstiä tietotekniikasta

Olen kirjoittanut joitakin asiatekstejä, aiheittain:

Työ & työhuone

Olen ammattinörtti Tampereen yliopistossa.

Järjestelmäasiantuntija
Informaatiotieteiden tieteenalayksikkö
Huone B0010 Pinni B-rakennuksessa

Työtehtäviini ei kuulu eikä ole vuosiin kuulunutkaan opetusta. Vanhemmista kursseista ks. opetus-sivu.

Vapaa-ajattelu ja muut aatteet

Vastustan pakkoruotsia.

Ainoa aate jota aktiivisesti edistän on vapaa-ajattelu. Tunnetuin saavutukseni lienee Eroakirkosta.fi-palvelu; ks. myös vähemmän virallinen historia aiheesta.

Olin Vapaa-ajattelijain liiton liittohallituksessa 2004-2011, ja olen toiminut myös paikallisessa Tampereen vapaa-ajattelijoissa. Ylläpidän myös uskonnonvapaus.fi-sivustoa ja olen hiukan auttanut elämänkatsomustietoa käsittelevää sivustoa. Tiesit kai, että naimisiin pääsee ilman pappia, ks. Pro-Seremoniat. Eikä rippikoulu ole ainoa vaihtoehto, itse suosittelen protuleiriä.

Pidän blogia, joskin hieman oudossa paikassa: kirkollisen Kotimaa-lehden sivulla.

Olen Effin jäsen. Aatteenomaisena tuotteena voi pitää myös Linuxismia. Olen Flugin jäsen ja ainakin hengessä mukana Linkun toiminnassa.

Perhe

Yksi vaimo, kaksi lasta. Lasten vuosimallit 1998 (saatu naimakaupanpäällisenä 2000; helmikuusta 2009 ks. myös blogi) sekä 2005. Viimeksimainitusta ks. /home/mäntysalo/vauva

Vauvasta tai alkuaan masukista pidin blogia 11.5.--18.12.2005: isiblogi.

Vaimoni on kaunis nainen. Vanhemmasta lapsesta on saatavilla kuva ja iso kuva. Selailtavissa on myös hääsivumme ja hääkuvat.

Minä & missä asun

Synnyin kesällä 1975 ja asuin koko lapsuuden Honkajoella, ihan oikeasti maaseudulla jossa asfalttitietä kutsuttiin nimellä "iso tie". Siellä kävin lukionkin, ja sitten tulin Tampereella jossa jokusien vuosien kuluttua menin naimisiin. Tampereella asun vieläkin:

Turjankatu 6-8 A 1
33100 Tampere
 
Sähköposti jori.mantysalo@uta.fi
Puhelin 040 190 9668

Lapsuusmuistojani kirjasin vuoden 2008 blogiin "Sut olis pitänyt huostaanottaa". Blogin nimi on vaimon käsitys asiasta. Syksystä 2010 pitkälle vuoteen 2011 olin laihdutuskuurilla, josta on oma bloginsa. Ihan oikean maisterin tutkinnonkin olen hankkinut, pääaineena matematiikka.

Kuvia: Jori ja kissapeto, toinen kuva minusta.

Olen ollut armeijassa, mutta silleen leikisti vain eli kirjurina, josta pari kirjurin armeijamuistoa. Elämäntarinan sijalla on teksti nukahtamisia.