Jori Mäntysalo
Jori.Mantysalo@tuni.fi

tekstit | työ | aatteet | perhe | minä

Asiatekstiä tietotekniikasta

Olen kirjoittanut joitakin asiatekstejä, aiheittain:

Työ & työhuone

Olen ammattinörtti Tampereen yliopiston tietohallinnossa. Virallinen työnimike on järjestelmäasiantuntija.

Työhuone: B3168 Tietopinni-rakennuksessa.

Työtehtäviini ei kuulu eikä ole vuosiin kuulunutkaan opetusta. Muinaisista kursseista ks. opetus-sivu.

Vapaa-ajattelu ja muut aatteet

Vastustan pakkoruotsia.

Ainoa aate jota aktiivisesti edistän on vapaa-ajattelu. Tunnetuin saavutukseni lienee Eroakirkosta.fi-palvelu; ks. myös vähemmän virallinen historia palvelun viidestä ensimmäisestä vuodesta.

Olin Vapaa-ajattelijain liiton liittohallituksessa 2004-2011, ja olen toiminut myös paikallisessa Tampereen vapaa-ajattelijoissa, vuodesta 2016 puheenjohtajana. Ylläpidän myös uskonnonvapaus.fi-sivustoa, ml. sen vaalikone. Tiesit kai, että naimisiin pääsee ilman pappia, ks. Pro-Seremoniat, eikä rippikoulu ole ainoa vaihtoehto, itse suosittelen protuleiriä.

Olen Effin jäsen. Aatteenomaisena tuotteena voi pitää myös Linuxismia. Olen Flugin jäsen ja hengessä mukana Linkun toiminnassa.

Perhe

Yksi vaimo, kaksi lasta, isompi vintiö asuu jo omillaan.

Lasten vuosimallit ovat 1998 (saatu naimakaupanpäällisenä 2000; helmikuusta 2009 ks. myös blogi) sekä 2005. Viimeksimainitusta ks. /home/mäntysalo/vauva

Vauvasta tai alkuaan masukista pidin blogia 11.5.--18.12.2005: isiblogi.

Vaimoni on kaunis nainen. Vanhemmasta lapsesta on saatavilla kuva ja iso kuva. Selailtavissa on myös hääsivumme ja hääkuvat.

Minä & missä asun

Synnyin kesällä 1975 ja asuin koko lapsuuden Honkajoella, ihan oikeasti maaseudulla jossa asfalttitietä kutsuttiin nimellä "iso tie". Siellä kävin lukionkin, ja sitten tulin Tampereella jossa jokusien vuosien kuluttua menin naimisiin. Tampereella asun vieläkin:

Turjankatu 6-8 A 1
33100 Tampere
 
Sähköposti jori.mantysalo@tuni.fi
Puhelin (työasiat) 040 190 9668
Puhelin (muut asiat) 045 7872 5953

Lapsuusmuistojani kirjasin vuoden 2008 blogiin "Sut olis pitänyt huostaanottaa". Blogin nimi on vaimon käsitys asiasta. Syksystä 2010 pitkälle vuoteen 2011 olin laihdutuskuurilla, josta on oma bloginsa. Ihan oikean maisterin tutkinnonkin olen hankkinut, pääaineena matematiikka.

Kuvia: Jori ja kissapeto, toinen kuva minusta.

Olen ollut armeijassa, mutta silleen leikisti vain eli kirjurina, josta pari kirjurin armeijamuistoa. Elämäntarinan sijalla on teksti nukahtamisia.